Naturkompaniet...baspoppning å tvkväll...

image77Olivia shoppade
image79Peter shoppade (orange färg)
image75Hanna Shoppade (röd färg)

Ja detta var dagens shopping på naturkompaniet (dock i andra färger än dessa), ja förutom byxorna som vi faktiskt åkte upp för. Har ju även kopplat in baslådan så Andy Governor har spelats för fulla segel i bilen, därför inköpet av hörlurar kanske hahaha nä dessa e nog mer ämnade för en å annan hockey match....
 Hannas byxor (röda såklart)

Vi passade även på att gratta Petter när vi var där, hade köpt ett par diesel jeans till denne byxfattiga pojk, men shit va stor han blive, nästan så dom var små eller dom satt ju lagom även om han gärna har jeans lite mer lös. Ja han börjar verkligen få en hockeybody nu lillebror. Stannade så vi krubbade köttbullar å peran å hade lite musik frågesport med pappa. Olivia fick paket å av momsan å moffa, en vibrerande fluga å Olivia penna å Olivia reflexer så nu syns vi när vi e ute å går.

Kom hem vid halv nio tiden ungefär, å då kom tv´n på för halv tio började släkten är värre, gaylord hur skön e inte han, ASG men fröken Segersten trött som fan blev väckt efter ett tag av kärleken som ville vi skulle krypa ner i bädden istället för att vakna i soffan med nackspärr.

Olivia snorar å vaknar vid 7.30 på ett strålande humör som vanligt så med mat i magen å ett leende på läpparna har hon lega å myst i vår säng nån timme nu på morgonen. Hon e ju så go på mornarna. Mammas morgonhumör ;-)

Idag vet det hundarna vad det blir, ev hockey i härnösand, hoppas på julskyltning ja får se, nu ska jag iaf se en film som vi hyrde förra veckan som jag inte hunne med ännu, passa på när goprupparna snarkar som bäst.

Ha de KRAMAR

Kommentarer
Postat av: johanna

snygga som fan:)

2007-11-25 @ 15:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0