Rätt BH påväg hemåt med snuva å hosta

ja nu sitter vi i bilen påväg hem till Borgen, tack för trådlöst BB. Har vare halv deckad hela dagen idag, jädra snorning å hosta som inte vill släppa. Hur som så var Peter iväg å bytte BH´n å kom hem med två då dom inte var hundra  vilken det var, å ena var de så nu sitter bobisarna där som ska :-) Har tyvärr kabeln hemma så inga kort denna dag på julstöket blev det. Ihelgen kommer barna var a hos oss å de skall adventpysslas i huset. Imorgon kanske de inte e helt omöjligt att de blir en sväng till stan, en kopp java eller två sussen?
nä nu ska jag surfa vidare, ha degott folk. KRAM

japp nu så

ja nu ska det väl bli någon ordning på bloggen hoppas jag, har skrive typ 10 inlägg som bara försvinner å bilder har jag bara kunnat drömma om att ladda upp, nä de har inte funkat som de ska. Hur som igår var vi iväg å bytte underkläder som inte riktigt passade men som ändå blev fel, insåg fort att behå´n satt ungefär som ja jag vet inte vad så peter skulle byta till den andra som jag antagligen tog fel när jag provat klart för den satt ju som smäcken ju. resterande av raffet satt som smäcket fast inte så länge ;-) haha han kan prinsen, så med lite morgondragning i sängen masade fröken segersten sig upp för lite stekeägg å rutmacka för att mysa lite åt julfönstret, NU E DE LAGLIGT ATT TÄNDA. Stumpan somnade sött om efter morgonvällingen med pappa, TACK PETER att jag fick ligga så länge som möjligt. Ska beklaga mig igen,jag e sjuk igen, de släpper inte denna satans förkylning.
Jo fick mms igår pappa du e då för söt, å vad kul att du lärt dig det. Välkommen in i hightech världen :-)
Nä nu ska jag ta å plinga mamsen å mysa med olivia. ska lägga in lite kort under dagen tror jag, ha de

kramar

undra om detta går,

skrev 2 inlägg igå men inget funka av dom, finns inte kvar i arkivet heller jävla skit.....

undra om detta går,

skrev 2 inlägg igå men inget funka av dom, finns inte kvar i arkivet heller jävla skit.....

Julafton igår...

Japp eftersom min kontakt med omvärlden sker via datan numer sen vi flyttade ner till medelpad, å datan inte är vad den borde av någon anledning så köpte Peter mig en ny sådan igår som jag nu sutte å installerat å grejat med, fick även ett fint paket med lyxiga riktigt dyra underkläder i :-) Tack min älskade kärlek.
Shoppade själv en mjölkkanna för att kunna skumma mjölken utan att bränna sönder fingrar, espressomuggar, burk till espressokaffet, värmeljus igen dom går verkligen åt,  julkulor till min glasvas, en liten pressent till Love en grön haglöfs fleecejacka. Ja de var väl det som handlades. Sitter å jävlas med den andra glappande laptopen för att försöka rädda lite bilder som jag har på den men jag får fan inte till de å bränna skiten på dvd skiva, bara på cdr men då har jag ju bara en sån å de får inte plats, SNYFT! Får gå å handla mer cd-r skivor, ska fan bojkotta dvd skivorna hoppa av, avbryt bla bla hata cybervärld.....
Sitter åxå å laddar ner msn, fick inte till de heller igår, man e ju så jädra smart NOT! jaja får se om det går. Å nu kom jag på skulle ju ha köpt pyttekulor i silver å till min lilla vas som skulle ha fått bo brevid storvasen, ja men en anledning till att fara iväg idag å. Skivor å kulor :-D Nä ska spara lite pengar, e ju strax jul å klapparna e fortfarande inte inhandlade.
Imorgon far vi iallafall hem till jämtland, ska pyssla med barna inför advent.

Nä nu ska jag prova jävlas vidare, ha de gott folk PUSS Å KRAM


Gissar på rädsla å många kommentarer i Johannas Blogg nu

image86
 För visst e hon skrämmande våran lilla Selma

Inte allt men nästan

Ska inte avslöjja hela kvällen men när P kom hem passade jag på att ta min efterlängtade löptur, visst de gick inte fort å var inte ute så länge, får skylla på min kära vän Selma som inte alls gillar varken löpning eller snö. Så kom hem till en GOOOOOOD middag. Under kockningen var polisen i trappen igårkväll med dragen revolver å knackade på hos grannen men han öppnade inte....Hur som helst så blev vi sittande i soffan å gäste å surrade en massa om allt mellan himel å jord. MKT trevligt. Resterande avslöjjas inte. Olivia sov iallafall som en stock ända till 7 imorse, härligt med 7sovande bäse som inte vaknar speciellt ofta om nätterna. Gudomliga barn!
Har pysslat lite inför advent i köket, stake å gardiner är uppe där å stjärna i sovrumsfönstret, så två stjänor ska få åka till Borgen för att en annan skall få haka på hit på Söndag, en vit sådan, Blir vitt som bara den i rummet denna jul. Halmpynt får vara för Borgen å lite glammigare här i Timrå tror jag närmare bestämt. Har lite på min shoppinglista å som skall försökas att klaras av under dagen....
Nä nu ska jag sätta sprutt

Ha det KRAMELIKRAM

BADAT

Idag har vi vare å badat, gud va härligt å gissa vem som sken som en sol när hon kom ner i vattnet, Oliva verkligen trivs som en fisk i vatten, varmt å skönt, slippa alla bylsiga kläder å en eländig blöja. E så underbart å se när hon ligger å plaskar i famnen på en. Dom hade faktiskt en väldigt bra barnpöl, kanske lite kallt för min smak, jag vill ju ha super duper varmt, fast det var det därimot i bubbelbadet ojojoj va härligt det var då. Efter badet fikade vi goda stutar å kaffe i värmen på övervåningen för att sedan tvätta av oss allt vad klor heter. 
Passade på att springa in på kupan å se om de fanns nå skojiga julgrejer där, men som vanligt finner jag sällan något på sådana ställen som faller mig i smaken , men ska ge Erikshjälpen en chans å innan jag dissar liknande butiker helt. Sen hem i kylan aj va kallt de bite idag, inte alls väder som känt skönt, visst några få ynga minus men så rått å himla kallt att de verkligen biter sig in under skinnet. Olivia har verkligen vare trött efter badet, har sove i 1,5 timme nu, helt otroligt, brukar aldrig hon göra, men jag tippar att hon vaknar starx för grannen poppar nå så enormt att jag hör varje ord sångaren sjunker hur tydligt som helst genom väggarna. SÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK jävla apa....grrr vill ju att jänta ska få sova så länge som möjligt ju.
Imorgon ska jag ta å börja med julstöket jag med, stryka gardin, å kolla lampor till ljusstakar å stjärnor, kolla vad som ska vara kvar här å vad som ska till Borgen, åker diti helgen, måste ju pynta där med :-D jiiihoooo JUL JUL LOVE IT!!! ända till nyår sen vill jag veck med skiten, huvva så less jag e på tomtar å allt vad det är då. BLÄÄÄ. Men inte nu, nu ska jag bara njuta av dessa röda farbröder som har sin tid framför sig. Nä ska göra ett ryck innan de e försent GRANNJÄVEL....

Morr morr

  

Irriterad eller e jag bara dum i roten

Den där himla Facebook, ja men visst ska man prova skicka nå meddelande eller liknande, adda nå skit eller göra nå annat ja men hej de funkar ju fasen inte, inget alls, jag kan bara kolla på saker inte göra ett smack. Tar å skippar den där nu, eller vet nån vad de e å vad man kan göra åt skiten? fattar inte!
Nä nu ska jag ta å packa för kommande dagen på vågen, eller vi ska iväg på badet idag med barna, tyvärr så min jävla kamera e ju fuck off så får se om de lyckas bli nå bra bilder med mobilen.

See you mother fuckers

tänk vad en antydan kan göra ;-)

antydningen i förra inlägget om strejk tog susen, nu har vi blivit med espressomaskin, svart stilren sådan, ville ju igentligen ha en kromad men de fanns inte har nu i efterhand funderat om å ALLA dessa maskiner a la lågbudget rusta mojänger (inget ont om rusta) ser ju sånna ut, vill inte de jag så jag e glad att denna inte fanns. Fanns visserligen en gul/vit maskin som kändes riktigt gammeldags å hade nog funkat fiiiiint i Borgen men denna ska ju stå placerad just nu iaf i Timrå så som sagt helt rätt känns de som.
Inte fullt lika rätt blev tillredningen av första latten men man lär sig väl med tiden.



Ja hur som helst så får jag göra min del nu, Ingen Strejk pågång iaf ;-)

Annars har det varit pepparkaksbakning idag på Vågen, Olivia var inte fullt så road av detta som oss mammor som myste med hjärtan, stjärnor och Tommy Körberg på cd´n. Nä hon passade på att ta sin sedvanliga snabblur å vaknade lagom till slutet av bakningen, Goda mumsiga pepparkakor förtärdes tillsammans med kaffe efter maten.

image84

Ska ta å göra mig en kvällsmacka.

See You!

han har slagit om! Underbara underbar!

Japp nu har jag fått en inredningsintresserad karl. YES! ifredag vad hände då, gardininköp med tillbehör å idag jo då shoppade kärleken loss på IKEA, taklampa till hallen, krukor till blommorna å en blomma å för den delen. Sen har han jobbat med tomflaskor å reklamen som samlats på hög. TACK hjärtat, skönt de e å få ha de fint hemma, fortsätt så här så behöver du inte vara rätt att jag ska gå i strejk ;-) haha



Jo vi har även hunnit vare å kollat på hockey i härnösand, modo spöade härnösand med 6-1 hejja hejja! 2 pass gjorde lillen å.

Har även vare på Julmarknad idag, MASSSSSSSSSA Tomtar ojojoj fast ingen som föll mig i smaken, hittade även en gudomlig julmadicken klänning till Olivia men hon har ju redan en som hon ska få ha på jul så inget shoppat där.
 


Alltså, vi har gjort en deal eller nästan tror hoppas jag....Om vi köper en espresso maskin med skummare har jag lovat att ordna latte på säng varje morgon kärleken vill de, men jag hoppas jag får välja utseende på den då?! den ska ju vara snygg å. Å kravet e skummare på den annars NO LATTE, är inte sams med vispen liksom.



Imorgon e de vågen igen å då ska vi baka pepparkakor jiha å måju dra med julmusik å då, lite feeling vill man ju ha. Sen ska jag kolla lite med Kerstin BM om O´s lite lite små gula ton hon fått.



Nä nu ska jag ta å mojsa lite.

KRAM på Er!

Naturkompaniet...baspoppning å tvkväll...

image77Olivia shoppade
image79Peter shoppade (orange färg)
image75Hanna Shoppade (röd färg)

Ja detta var dagens shopping på naturkompaniet (dock i andra färger än dessa), ja förutom byxorna som vi faktiskt åkte upp för. Har ju även kopplat in baslådan så Andy Governor har spelats för fulla segel i bilen, därför inköpet av hörlurar kanske hahaha nä dessa e nog mer ämnade för en å annan hockey match....
 Hannas byxor (röda såklart)

Vi passade även på att gratta Petter när vi var där, hade köpt ett par diesel jeans till denne byxfattiga pojk, men shit va stor han blive, nästan så dom var små eller dom satt ju lagom även om han gärna har jeans lite mer lös. Ja han börjar verkligen få en hockeybody nu lillebror. Stannade så vi krubbade köttbullar å peran å hade lite musik frågesport med pappa. Olivia fick paket å av momsan å moffa, en vibrerande fluga å Olivia penna å Olivia reflexer så nu syns vi när vi e ute å går.

Kom hem vid halv nio tiden ungefär, å då kom tv´n på för halv tio började släkten är värre, gaylord hur skön e inte han, ASG men fröken Segersten trött som fan blev väckt efter ett tag av kärleken som ville vi skulle krypa ner i bädden istället för att vakna i soffan med nackspärr.

Olivia snorar å vaknar vid 7.30 på ett strålande humör som vanligt så med mat i magen å ett leende på läpparna har hon lega å myst i vår säng nån timme nu på morgonen. Hon e ju så go på mornarna. Mammas morgonhumör ;-)

Idag vet det hundarna vad det blir, ev hockey i härnösand, hoppas på julskyltning ja får se, nu ska jag iaf se en film som vi hyrde förra veckan som jag inte hunne med ännu, passa på när goprupparna snarkar som bäst.

Ha de KRAMAR

julgardinförtroende badmissande snart ö-viks resenärer

Ja igår på dagen hände kanske inte alltför mkt, tid med stumpan å så som blive så förkyld, näsan rinner på stackarn, inhandlades näsdroppar till henne som vi provade under morgonens första mål. Jo en grej e jag glad över för dagen igår,
Tack S att vi kunde släppa gammalt strunt! 
Hur som så när P kom hem igår från jobb satt vi å surrade om inredning, ja han skulle vilja inredalite i köket, bra fine dra på dig kläder å ska vi åka nånstanns.....hehe nu ska vi se hur detta går....
iväg på Birsta in på Hemtex.......vi må ju ha julgardin så P inred köket nu.... haha så med gott skratt lyckades han välja ett gardinpar som va både juligt, gulligt å som HAN själv valt. Bör tilläggas att gardiner ser han inte fast vilken karl gör de? men nu har han valt ett par egena, han blev nog i inredartagen för de slank med en brödkorg å en kökshandduk i matchning för detta par å. Gulliga han!
Ska bli spännande å se när han ska upp med dom :-) ja de va faktiskt ganska kul å se han "frossa" runt bland gardiner som ett stort frågetecken.
Sen mojsade vi oss runt på BC ett tag, en baslåda å ett nagellack införskaffades å, måste ha ett lack på klorna annars gnages dessa av fortare än kvickt å jag ska ju spara nu så de går ju inte. Va även på ciyt gross å handlade en vinare å nå pils för att vi skulle lägga oss i badet när O somnat å bara ta de lugnast, men vi blev naturligvis sittande i soffan påtok för länge så de e nog inte så poppis å dra igång badning mitt i natten. Men de gjorde ju inte så mkt, vi myste på bra ändå.
Idag ska vi fara upp till Ö-vik, brallsen nu kommer jag, hoppas verkligen dom passar nu...saknar dom ju. Sen ska vi gratta Petter, kära älskade lillebror, för att imorgon åka å kika på han i härnösand, match där då.
Har handlat en pepparkaksdeg som jag invitade Peter med att denna skulle bakas ut, ja visst en deg kanon men var e den vi ska baka av tyckte han, jag borde ju veta bättre att en bakar man av å en äter man av.....BLÄ.....eller hur. Så ska vi baka en deg av detta pepprigt krus så e de till å köpa en till för tilltuggandets skull. Visst en nypa kan ju vara gott men fasen inte en hel deg.
Vet ifjol delade Peter å Petter på en deg, satt å smaskade de som om de vore ett äpple eller nå, huvva snuskpellar, men så fick dom ont i magen å, lagomt åt kan man tycka men vet man inte bättre så e de nog inte så lätt.   :-)

nu ska jag ta å göra lite kaffe å sockerkaka på säng till min sjönsovande prins.

Kram på er alla

Sakensamt

japp då sett ma henan ma e varsen e glas dryck, eine e rött å andre e dock int e glas uttan ein burk ma e gulacktu e vätske ti. ha vöre å tjöft paket at en Petter idag, hoppes han bli fejjen ti ne, kan ju int avslöjj hått de e ti ne, få ta ne seinar. gu sa dåm man e som prov på de henne, men je saken heime lite. HEIME=för me e da Hackås, å de e den by som e sa vacker, å trivsam som ingen annen stan på jola. e stava å skriv som je prata ell utala ne nä je prata ma nån annen som prata hackåsmåle.


image72

Saken mysche dan ifrån.
Saken Farmor
Saken Mamma Pappa å Bröran
Saken Hanna, T2 ja all (saken bandyn, badmintonen å thekvällan ma hadd)
Saken Zorba
Saken mysche

Nä nu få je sluut man tocke tull å bli sentimental....

Jo detta har vi hunne med, vare på Elgigantens nya komplex, hell vilken tid de tog, kaos med folk. Hur som så lämnades digijävlakameran in å tar ca 2 veckor så nya bilder i bloggen kommer lysa med sin frånvaro eller bliva av mkt dålig kvalité för nu har jag ju bara telefonen å knäppa med....sen bar de iväg till birsta, kina krubbning för att få energi till pressent jakt....vilket gick över förväntan bra, eller de får vi väl se när paketet ska öppnas ifs. Sen iväg på city gross, shopping, girlstuff, mjölkersättning å ostbricka ja just det vad vill man skölja ner de med jo vin passar väl bra till den lilla överraskningen till kärleken. Ja överraskade mig själv med nån pils å. Så nu sitter vi här i timråförorten med en varsin alkoholhaltig dryck å är sällskaplig på varsitt håll, jag vid datan å peter tv´n....nja låter kanske värre än de är men men alla bloggers vet ju hur de e, lätt å bli beroende av detta, men de e ju ganska skönt å skriva sen tränar man ju på fingertangon å,,,,nä jag har ganska bra fingersättning, har ju för fan gått interaktiv media, så dansa med dessa vore ju en skymf....

en annan sak, har inte bite eller kabbat en sekund på naglarna sen jag sa att sparandet av dessa skulle börja men därimot bör dessa filas å kanske få nån färg på sig,,,,,,
Undra om jag ska dra nått drag ikväll,,,,,NÄ

Nä nu ska jag ta å vara lite social me gubben........

ha de å
image73
på er!

kanske, SORG å trist väder

Har kanske fått ett svar på föregående ilägg hoppas, dagen får kanske utvisa detta.

Hur som helst skulle jag foto lite igår, men den där jävla kamera helvetet funkar inte, den går på datum knäppa blixt å allt funkar men rutan å kortet blir svart, fy faaaaaaaaan va sur jag blir den e typ en jävla månad gammal å pajj. Så har letat fram kvittot å ska bege mig till Elgiganten å se vad dom säger, hade ju gärna haft den nu ju. Speciellt när Martin fått tage mobilen med mkt bättre kamera än den jag har nu. Händer ju så mkt med Olivia nu som man vill föreviga ju. SORG!

Nä ska ta en dusch medan stumpan sover. see you

Gick inget vidare, julfirare tillsammans med dom som har de mindre bra å paket....

Ja jag provade iaf men vederbörande kände kanske sig inte mogen/manad eller vad vet jag kanske e en samlare. Ja hur som helst bollen ligger i dennes händer å vill denna människa ha de såhär så visst, det e ju trisst för dom runt ikring, men men kan inte göra mer än försöka iaf.

Imorgon ska jag prova att styra upp pressent till Petter, vet inte ännu vad de blir eller jag har ju mina aningar men kan ju inte avslöjja nå ifall han läser.

Har börjat med lite julfrossa å, har mina funderingar kring hur de skulle kunna firas, skulle igentligen kunna tänka mig att va på ett soppkök nån timme på julaftonen, tänk å få göra andra glad på de viset, så många på jorden som har de svårt å kan man hjälpa å glädja lite vore väl inte de helt fel. Vet inte om man kan kolla med kyrkan om dom har något eller så, kanske gör man de för att döva sitt eget samvete eller så men de glädjer säkert nån med.

Har även tage dop på tal, har inte komme fram till vart detta skall äga rum å inte vart heller ännu men de bör bli snart innan stumpan blir förstor hon bör ju komma i klänningen, men en sak e då säker att vi ska döpa iaf.

Funderar på att kolla upp lite julmarknader här i trakterna, skulle behöva lite julstämning i min hjärna nu, jo lite finns men mkt vill ha mer. Så ha de gott folk

kram på er!!!!!!

någon som vill byta? men bara för 5 minuter...

ja man kan ju inte direkt påstå att livet som små barnsförälder är direkt glamoröst, städa tvätta spya blöjor välling å allt vad de innebär, att få känna friheten den känslan är dock inte med oss längre, men vad gör de när man har en underbar knatta, fast många ggr känner jag att de vore skönt att kunna sätta på sig kläder utan att vara rädd att behöva byta dessa efter en spya som kommer efter 5 minuter, kunna dra på sig skorna utan å kånka med barnvagn ytterkläder å bara kunna rå sig själv. Men skulle detta inträffa skulle man med någon sorts oro känna tomhet å stress hem till lilla hjärtat. Inte för att andra inte skulle klara av barnvaktning utan för att man vill ju ha henne nära.

Idag skall vi iväg å surra med Anders å Kerstin för att direkt efterde lägga mig i en stol å pinas, jag hoppas verkligen dom drar bort denna eländes tand som har gått åt fanders ett antal ggr, så sent som i våras faktiskt.

Nu vill jag bara att stumpan ska vakna så jag kan kila ner till tvättstugan å dra på en maskin, överkast å filtar ska få sig en duvning idag. å Tvätten som inte fick plats å hänga sa få åka in i torkrummet å, men vill inte lämna grynet själv heller. 

Jag har fortfarande inte köpt något åt lillebror än mindre komme på vad som ska inhandlas heller. kille 15år å hockeytokigt märkes galning, jo lätt när man går på föräldra penning. 
Får ta de imorgon, vilket jag sagt i en vecka nu men då måste jag för ev på fredag ska viåka upp så de e bara å få fingrarna ur.
 
Jag kom å tänka på en sak som Anders sa om man bråkar med någon, vad är de som är viktigt med bråket? Finns de något viktigt i något sådant? Nä är väl det spontana svaret för ingen normal person vill väl vara i luven med någon annan men vid närmare eftertanke är de dock något som e viktigt med de, först är de en sorts ventilation men de viktigaste är ju att man kan lösa konflikten å har man haft en sådan har man dels fått ur sig de man är ledsen, besviken arg eller vad de nu är samt den andre har fått notis om vad som den gör tokigt enligt person 1 å sen har man tillsammans (förhoppningvis) löst ett problem ilag, vilket kan medföra att dessa blir starkare. Å sen är de inte skönt att kunna vara sams, slippa osämja å bråk. Även om bråk kommer att existera forever någonstanns i världen. Men ett löst bråk/konflikt = ett irritationsmoment mindre å ett steg närmare ett trevligare välmående. Så nu vet jag vad jag ska göra idag. Jag ska bli sams. Frågan e om jag hinner bli osams å innan dagen är över med..... tandläkaren...............gillar inte dom jag :-S

 

Skratt

Finns de något härligare än skratt,
Idag SKRATTADE Olivia på riktigt, inget jollrande skratt utan ett riktigt skrattläte, killade henne lite under hakan å då kom de, GOUNGEN vår!
image71

Det e verkligen mkt som händer nu med lillstumpan, dräggel å uppätning av händer, skrattet, mkt följsam å uppmärksammar saker på ett annat vis än förrut. Så härligt!

Hemma igen

Då var vi hemma igen, har varit på Vågen å lagat mat passade på å va å handlade lite ersättning å blöjs på vägen hem, riktigt härligt med promenaderna dit å hem, friskt i luften så man blir sådär lagom rosig om kinderna när man kommer in. Närsta tisdag ska vi iväg med knattarna på badet, Olivia har ju vare på badhus en gång förr å verkade tycka de va toppen, så de ska bli spännande å se. Idag så fort Peter slutat jobbet ska vi in till Sundsvall å kolla efter pressent till lillebror samt underställ till Peter. Börjar bli nödvändigt nu.....
Börjar gruva mig för tandläkarn imorgon men de ska väl gå bra de å. Har funderat en massa nu på Selma hon ser ut som ett får, hon e verkligen i behov av en rejäl trimmning. Matning nu igen....
see you

Prommis

Ja kvällen flöt på fint, när kärleken kom hem tog vi oss en prommis in mot Timrå för att införskaffa ett nytt batteri till bilen, kom på efter vägen att vi skulle ha käkat lite middag så med hungriga magar stegade vi in på Olearys å krubbade oxfilé å tog en öl till smaskens, sen gick vi vidare till Statoil för batteriets skull, Selma vår kära dogge har ju inte världens längsta ben å kände redan prommenaden att hon inte ville med då hon kutade till buren för att slippa när vi visade henne att vi skulle ut fick tillslut åka under vagnen, måste säga att det såg väldigt komiskt ut men hon trivdes, väl henne körde jag på 2.37 på dvd´n för att snart efter det stänga av för att krypa ner i bädden, trött mmm JA. 

Idag blire förskolan med olivia igen, har ju förtroendetå laga lunchen. nä ska ta å göra mig iordning nu. ha de alla.

 

Snuvaaaaaaa

Vare på förskolan med Olivia idag, tänk vad hon trivs å vara där, så glad å nöjd. Vi äter ju lunch där och imorgon ska jag få förtroendet å tillreda den, första å sista gången skullejag tro :-) Tur att Eva ska hjälpa till i köket å, en ny tjej som börjat där. Har även bokat tid hos tandläkar´n idag, ska dit på onsdag, usch men vad gör man. Känner mig snuvig å hängig igen, blev nog aldrig riktigt kry förra veckan å kroppen sa ifrån igen efter helgen som va, lite tidigt å täbka bandy å dans men men.
Nu ska jag hoppas att Olivia vill sova en sväng så jag kan vila å. Ha de gott folk....

Grattis Lillebror på din 15årsdag

image70

reklam killen charmig som få....

image69

Söndag med baksmälla å mätt mage

image65
Snart Dans!

Ja så har vi åter kom
mit till vår lilla lya i Timrå efter en helg med bandy, styrdans å en hel del pilsner. Lördagen for vi till Hackås för att spela bandy å gå på bydansen, jävla toppen va de å träffa alla gamla vänner å bekanta, å jag som inte dansar utan super närjag e på sånna tillställningar måste erkänna att de blidde mer dans än dricka fast va ju redan full så de räckte med en par ynka påfyllningar i baren :-) Började ju grunda redan vid 14 tiden underbandyn så. För att fortsätta hemma i kåken åt mamma å pappa. Så öl drickning, dusch manekängning för varnann med stundtals hångel å så närmade sig klockan danstimme, så med raska steg (för de va rätt kallt) travade vi fram till föreningshuset, shit va folk :-)
 image63
Teuvo, Niklas, Peter Olivia, Mattias å T2 utanför gympasalen

image66

Hittade en sak i skafferiet, pappa e de inte dags å fara å handla gelatinpulver bäst före......

image67
Roligt med dessa gamla burkar men fan så snuskigt......
image68

Nu e vi ju som sagt hemma å va härligt, har smarrat Pizza å hyrt film så nu ska jag ta å bada innan vi bäddar ner å in oss framför tv´n.

tralalalala imorgon ska jag ringa brukshundsklubben, Sally nu blire jobba av......

Jo Selma e hemma igen kärleken kärleken! Tack Marina å Robert, Kram på er för allt ni gjort. 10tusen rödaste rosor till er.

Å tack Moa Martin å Marianne för barnvakt, lika många rosor till er.
SKUMBAD here i come

byebye

fixing fixing

image61

Va in på en blogg förut idag där tjejen är precis lika jävla äcklig som jag, biter på naglarna ja visst inte så ofta gör jag de men de härnder oftare jag klipper ner dom till korta grabbiga längder. Men nu ska jag prova sluta med detta å SPARA skadar inte att få dessa manhaftiga händer lite kvinnligare.
Så fram med nagelbands remover, fil, lack å allt annat hand å nagelpyssel sen ska jag spara så jag kan klösas
image62

flitigt hanna

Ja kan säga att jag hålleigång lite nu på morgonen, provat kläder igen, packat ner lite som ska med, dammskuge hela lägenheten, pysslat med Olivia, diskat drucke kaffe läst packat lite mer, klurat på danskläder, fan va de ska ta upp tankarna..... Ja hur som helst så blire besök på Birsta, får blir HM igentligen e jag ingen HM människa men nöden har ingen lag samt inhandla hundmat till vår vän Robban bobban.
Längtar lite efter att komma hem till Jämtland faktiskt nu, visst huset e stökigt å väldigt oestetiskt inne men får fixa å pryttla lite så blire nog snart skapligt. Synd kapitalet inte är så stort just nu men ska nog klura lite så blire nog snart fint, får ta ett rum i taget.

MATNING see you......

tre klara

image60

Ja då var tre klappar inslagna från Olivia, till momma, moffa å morbro Petter
Duktig hon å va ute i god tid, annat e de med mig, ett år var jag faktiskt klar i oktober men inte nu, nu har jag ju som skrivet förrut inte en endaste aning om vad någon ska få.
Tyvärr gott folk blir ingaklappar från mig.......jo skojjjjjja något ska jag väl komma på till var å en.
Kanske får lite inspiration så fort julmarknader å så startar. Nä nu ska jag fan hoppa i kojjen så höres först imåra

God Natt

råttor i brödskålen

image59
Hemma hos oss kan man nästan tro det
mest hela tiden finns de små bitar av knäckebrödskivor
i skålen, inte så att en viss Peter bryter ca 3centimetersbitar av dito
för att smaska typ 10 st sådana dock av olika skivor varje gång.
Så skall man hemma hos oss äta en knäckebröd skiva får man ta
flera mindre bitar för att komma upp i en skivranson.

Ledsen hjärtat kunde inte låta bli ;-)
älskar dig ändå!

Gick ju som smort

image56Passade på att mata stumpan hon brukar ju va ganska så nöjd då direkt efterå går mer än gärna med på att sitta i stolen ett tag, så vi packade in oss i badrummet å mamma Hanna fick sin efterlängtade dusch. Ska snart börja hacka upp korven, risken e ju den att jag kommer proppa magen full med kallkorv som e så nedrans gott så jag e mätt lagom till kärleken e hemma. Tyvärr hjärtat du får krubba själv! nä ska vara ståndaktig, eller prova iaf.

Skutte å klurat lite
har en inköpslista i huve men när jag väl ska fram med papper å penna så e de som bortflygit......nagellack.....fil.....skrubbhandske.....danskläder vore ju inte fel men men inte nu får ta fram syjävlamaskinen när jag kommer hem till Borgen.....solkort.....nya gardiner till köket....micro de måste vi ha snart....stumpan ska ju snart börja med smakpotioner å då e de fasen nödigt.....gardiner till sovrummet.....ja listan kan göras megalång men jag kommer ju som sagt inte ihåg allt, senil ja mmmm typ.....

längtar....längtar .....leende guldbruna ögon....tralalalalaaaaaa
Saknar SELMA! imorgon då ska vi gosas....jag å klorinvovven....

so long

Middag.......

image47

Känner middagshungern redan, idag får de banne mig bli korvstroganoff å ris (peran at N´ Peter)
La mig på sängen för att få vila ögonen 5minuter när Olivia ändå sover jo men hej, ta inte telefonen å ringer sån tajming. Funderar på å slänga mig i duschen för nu kändes de så sabla kallt här, en riktigt varm ångande dusch mmm. Men så kallt när man ska masa sig ur, kommer väl inte hinna heller innan stumpan vaknar. Ja ja de får väl vänta till kvällen.
Har funderat å funderat på kläder förhelgen, fan har inget att ha på mig, skulle vilja haft nån snygg kjol eller klänning, stövlarna som jag planerat dansa runt i skulle nog göra sig mer då. Å ioch med att jag inte vet vilken underdel har jag än svårare att ordna en överdel för de har jag verkligen asdåligt med nu, allt e som nå tomma potatissäckar. Kan man inte få gå på dans i vanliga baggy jeans å underställströja????
Så alla som har överviktiga garderober kan ni inte posta ett paket med lite schyssta kläder passande bydans till Timrå............

Har sutte å kollat lite å önskar.......
image48
image49
image54
image50

image51image52image53image53image52
ÖNSKAR!!!!

Torsdag å fortfarande inte riktigt kry

image46

Fick glädjande sms igår, vi har fått biljetter till dansen Jippiiiiiii
Nu jävlar ska här shakas loss :-) Bara huvudvärken å kroppen e med mig.


För varm å efterrätt


Mummms men fan så mätta vi äro!

image45

Har våran kära vän Agneta här på middag, blidde nå toast grej med nå ost tjofräs (jag = ägg toast)
Middag peran kött å sås
Å efterrätten kom A med, mumsig banan rulltårta med pistage i.
Så nu kanske man inte behöver nya bralls.....  :-( kommer nog i de gamla...

Just nu gäses maten framför Grey`s A.....hur fan de nu stavas eller heter rättare sagt, ser inte detta jag, kanske ända kvinnan på jorden som inte ser de? Måste säga att jag e värdelös på att se på tv.

Kvällen har diskuteras och pratas om spindlar, där e jag nog inte ensam om att ha en enorm skräck. Fy fabian bom vilket hemskt djur, eller jag e ledsen alla spindel vänner men jag kan inte kalla dessa varelser för djur, OHYRA, SATAN, ELÄNDE ja allanegativa ord som finns platsar på dessas smeknamnslista. FAN HATAR

jo har pimpat åxå, håller på å lära mig lite om detta Html grejset, sakta men säkert......

Ska vara social i reklampausen

See You! 

PUSS Å KRAM

Helgen blire Borgen

Ja ihelgen kommer vi iallafall åka hem till Jämtland. Skönt fast det blir mkt att göra, städa, ordna för vintern å allt sånt trisst men men sånt som måste göras. Sen ska vi ju besöka Lena å.

Lunch


Mina e röda å ska bli nya sånna med.........


ja nu har jag lyckats gå igenom kläderna för vintern, skit kommer bli dyrt, byxorna som investerades förra vintern har blive to big, jävla skit älskade dom verkligen så jag tog å ringde naturkompaniet å kollade om dom hade norrönas lofoten i mindre size, YES precis vad dom hade så nästa helg blire investering av ett par i mindre storlek. Vill ju verkligen ha just dom, trivdes ju så bra i dessa underbara.
Gubben har åxå vare hemma på lunch, å stumpan har äntligen somnat, vaknar säkert efter 20 minuter vilket hon brukar :-(  toklite sova för henne på dagarna därav att man inte hinner så mkt som man önska. Fast jag kan ju inte skryta med att det blir så många knop för mig ändå nu, skallen ni vet...........

see you soon 

Jul.....önska.....stressa

Ja jag får ont i magen nu, längtar efter att mysa till de med stakar å tomtar men ut i shopping hysterin e inte fullt lika lockande med barnvagn ha hej jo men visst inte bara det, man ska veta vad man ska köpa till var och en åxå, har inte en susning. Sen mitt i all fundering kommer mamma med order, skriv en önskelista Hanna, va jag ja ha jo men hmmm jag har ingen aning, de e ju mkt man vill ha men jag e ju som funtad så att när jag kommer på vad jag vill ha så ordnar jag de direkt, inte får de ens vänta till imorgon. förutsatt att man har kronor kvar på kontot förstås....
Så jag har ingen aning varken vad jag ska köpa eller vad jag ska skriva på min lista. Ja självklart kläder pengar å make up pryttlar e ju såklart alltid välkommet men hur lätt e de att handla åt andra, jo går å rädda med Pressentkort ifs :-) Moyo kanske....kicks ett annat å kontonummret går att ordna....nä allvarligt man komemr på mktman vill ha när man e ute å strosar på staden gator men när någon trycker frågan i fejjan på en e man stum.
Nä må nog ha lite konferans med  gubben nån dag å planna julklappsshoppingen lite men inte ikväll ikväll e de annan plannering.  

See You.....   :-) 

Som att denna tunga skalle skulle vara bättre idag......

När inte just men jo kanske lite eller så e de faktiskt första av 10 tusen alvedon som börjar bita, har haft en 7 helsikes huvudvärk, ont i halsen å resten av kroppen å för den delen men vad kan man göra när inget verka hjälpa. Ska ta å koka mig lite the å mysa ner mig i soffan igen bara stumpan somnat, gissa om man känner sig värdelös sånna här ggr, orkar inget nästan, tvätten hopar sig, dammdjuren i hörnen förökarsig, ja hela lgh ser ut att förfalla ju. Usch! Nä de e till att sitta å ta de lugnt, kul mamma va, Olivia som gillar att underhållas av dans å tokeri, tur att jag införskaffade henne ett baby gym, sen har ju faktiskt tv´n stått på lite nu å. Hon gillar den å iaf ett tag.
Har funderat lite på detta med ridning, eftersom de e lite sent på säsongen å börja med hockeyn nu så ska jag kanske ta upp det, ridningen har ju inte vare så aktiv för mig sista åren men nu kanske. Iaf till hösten då jag med bättre kondis å mer struktur på livet kan ta up hockeyn igen. Nä nu blire the.

Ha de så länge gott folk

KRAMAR

Tungt i kropp å själ

kommer nog inte bli så låååångt innehåll, sitter med tung skalle, trötta ögon å 7 helvetes ont i halsen, trött så de förslår i hela kroppen. Hoppas jänta håller sig lugn annars vet de hundarna hur jag ska klara detta.Hade helst bara vela bäddat ner mig i sängen å sove, sove till nästa vecka, känns dom de skulle behövas nu, om ingen kan heeling, heela mig lite energi med  dunderalvedon. Önskar nu att Olivia ville sova lite så jag kan göra de samma. ÖNSKA ÖNSKA ÖNSKA!!!
Ska ringa anders å, fan jag som verkligen vill vara på fam. enheten dom här ggr:na e ju bara 2 dagar i veckan men jag tar mig inte iväg nu. Trisst som bara den.
jaja vägrät läge nu.
Hoppas ni alla mår bättre än mig.

ha det bra

Olearys, bad å Birsta City

Börjar med å hylla alla pappor idag, hyll hyll
Helgen har ägnats åt shopping, jag å moa tillbringade lördagsförmiddagen på IKEA med Birsta city som efterföljning, Peter å Martin mötte upp oss å jag å barna tog en tur själv utan Peter för den kommande farsdagens skull, vilket ledde till en andy skiva å Van Gils parfym med tillhörande deo, inte för att pappsen i familjen luktar illa men då denna man som förövrigt inshoppade mig en STOR fredskalla brukar använda allt möjligt under armarna så var de kanske hög tid å mest ekonomiskt att införskaffa honom detta, för hör här:
Igårkväll skulle vi gå å kolla in Olearys i Timrå å mannen i huset hade ingen deo å då tar han parfymen å duschar sig med, HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ typ 25 sprayningar i varje armhåla å resten av flarran på bröstet, mmmm mummms va gott, NOT! så kan de gå när han fått någon innanför västen så med en stinkande karl travade vi oss in till Centrum för att hänga. JA mkt hände där ska kanske inte avslöjja allt men risken att vi inte gjorde succé är minimal eller vad tror du hjärtat? HAHA i ett hus i skogens.............
Idag har jag å moa igen till birsta city för inshoppning av tröja till henne. Hittade även ett par brills för halva rea jävla priset, bra skit.
Nu e iaf barna på tåget i tv´n står på hemma med en missnöjd babygymande Olivia som ska få krubba nu. LUGNT å STILLA. Bad har åxå ståt på dagsschemat, jävla härligt!

ska ta å tända nått ljus å släcka å mysa ner oss

so long ......

Tidig kväll å sen natt

Shopping på Birsta japp en rese säng, tröja å trosor, iväg å hämtade barna på tågstationen å hem, middag Gott som på fy fan, sen bädden, trötta å helt utslagna. sov strax efter 21,,,,,,,,,på en fredag...? ja inte lätt de här med småbarn ;-) Eftersom den unga damen envisades med att vakna TIDIGT å ville då inte somna om heller.
Idag ska jag å Moa besöka templet IKEA, måste få henne att konvertera till min tro :-) Sen blire nog en tur inne på Birsta City å, en mysig tjej dag ska vi ha. Grabbsen får ägna sig åt däckbyte eller nå. 

Kaffe nu!!! 

So long

Nu jävlar har de börjat här å........

Snöa stora vita tomte flingor, å de trodde jag aldrig imorse regnade de som bara den ju. Men äntligen!
Härligt ett vitt Timrå snart....

Tusen tack Robert å Marina!

image38


räddare i nöden, tack snälla! 

Hemmafru

image36
Ja då har jag håll i er hunnit dammtorkat, skurat alla golv å Bakat, de e då fan inte jämt stumpan e så snäll å så långsovande som hon vare idag. Alltså vilken känsla att få känna att man vare flitig med sånt, så som de va förr. Har även hunnit ordna så pappa ska få sin farsdagspressent å. Går undan när cher underhåller mig på sterion. Nu idag återstår inhandling av småbrödernas födelsedagspressenter å Olivia ska ju shoppa farsdagspressent å. Får se hur pigg vi e i EM å fara på en tur innan barna ska hämtas på tåget.
Gissar att de kommer att få ägnas 110% uppmärksamhet till fröken O när hon vaknar, då e de hungrigt, blöjbyte å pajjasunderhållning för hela slanten.

Ska ta ut kakan nu
See You Later

Ja de lilla försvann

image34


Ja de lilla rumfrostliknande snön här i Timrå regnade bort i takten med god middag nån öl/vin å jakten efter dansbiljetter till nästa helgs dans i Hackås. Tänk va skoj det skulle ha vare om vi kunnat få tag i 2 biljetter å fått gå iväg på bydans, va ju hur länge sen som helst. Ja ja vi får väl se. Men SNÖN alla andra har den ju känns de som men jag e lugn, den kommer fast jag vill ha den NU
Ikväll kommer Moa Martin å Selma hit, ska bli kul å träffa dom, små änglarna. Gissar att dom laddat med en varsinn karramellpåse till tågresan, eller tippar å tippar jag e ganska säker på det.
Nu ska vi ta å sjunga lite, jag å Olivia. Bonus på kortet tralalallalalalalaaaaaa

Vart tar dom vägen???

image31

Jag kan förmitt liv inte förstå vart trosorna tar vägen, har typ snart inga kvar, kan ju inte direkt skylla på att jag sprungit ifrån dom någonstans. Eftersom jag e en skötsam flicka å håller dessa på måste någon nypa dessa eller...vem e samlaren...Nä skämt å sido, de börjar tryta riktigt ordentligt i lådan så ska iväg å införskaffa ett gäng så snart Peter kommer hem.
Skulle även ha letat mig till Moyo, riktigt härliga kläder, min stil till viss del iaf. Hittade favvo jeansen på Moyo i Ö-vik ett par baggy nikita LOVE !!!

Ska även passa på å shoppa oss lite krubb, gomat ikväll......igen....slutar med att jag inte kommer kunna ha favvojeansen men va fan gör väl de.

En annan sak som jag sörjer lite e min vita skänk, bänk hylla eller vad man ska kalla de. Hade ett fat med X antal ljus på som stearinen rann över, visst slät vit yta, men den där himla hinnan som blir som fet går då inte få bort, vill ju ogärna repa den heller. SAD!!!

Nä ska ta å dra ett streck runt öga å sen blire trosshopping....

raukes!

viktigt? vilket? hur det ser ut eller vad man gör...prioriteringar

Om intresset för ett estetsikt hem är stort finns då ekonomin för annat? Ok jag gillar verkligen hem inredning, jag vill ju trivas i ett hem, de ska vara snyggt, praktiskt å på mitt vis hemtrevligt. Men då detta intresse är stort å kräver endel omorganisation imellan varven då man lätt å fort blir less på de man har så kräver de en hel del kapital, men de e ju inte de ända man vill som kostar pengar, man ska ju mer än bo åxå. Resa mmm precis å de kostar ju med, visst billiga resor var som kan man alltid få tag i men man vill ju ha en slant å spendera på olika grejjer när man e på resmålet å, vilket man sällan vet vart de blir. visst kan man sitta i sitt designade hem för en jävla massa kronor å pressa röva mot soffan eller så vaggarman dito runt en ny stad eller längs en strand eller varför inte liftandes längs någon av sveriges vägar, vem vet vart 45:an leder en, polen kanske.... :-)
Ja hur som helst nu jävlar vill jag iväg, till Kroatien, canada, ryssland, jamaika, Australien, nånstanns bland afrikas länder ja vart som, å igentligen behöver de ju inte bli ebb i kassan, fan inredning i andra länder kan man ju komma över till bra priser å sen kan den ofta vara nice ja eller vad fan vet jag. å vad vet ni kanske nästa blogg är från annanstanns än Timrå. Nä lite å ta i men snart ska jag fasen ha komme underfund med när de ska bära iväg iallafall. hamnar väl på en Ålandsfärja om de ska ge innan den 25:e haha men de e då fan inte illa heller. 

synes när man råukes när man krekes
image30

 

dagen som kallas onsdag.....idag bläää

behöver jag säga att jag matar matar å matar vår stackars lilla bäbis typ hela förmiddagarna då denna lilla söta dotter ska låååååååång-sova på EM. har även hunnit med soporna å dammsuga hela lgh, de ni. Känner nu mer att jag inte hinner med att göra något här hemma under förmiddagarna då raringen kräver 100% uppmärksamhet, undra vart hon fått de ifrån? ;-)

Hade en fundering på att ta mig inåt stan idag, julklappsinhandling men jag vet inte, känner mig ganska trött fast hmm shopping brukar ju pigga upp :-D någon som har nå tips till en hockeytokig märkes diva av kön: kille å ålder 15? eller en pappa som har de mesta som inte alls e lika klädmedveten som bror. Dessa två e svårast, sen lyckas ju även 15åringen fylla år å snart shit, fantasi= noll vad gäller pressenter till denna kategori. hmm kläder ja men visst så himla lätt isf så harvi ganska lika smak men ändå.

Har även ringt om kylskåpet som är mer som en frysbox så dom ska komma å kolla på de. Går ju inte att ha en kylskåp som all mat fryser i, inte så kul!

Undra sa flundra om gädde e en fisk, kanske ska ta en prommenad till Sörberge centrum ist, handla lite å få lite luft, hmm plannerar in det när stumpan ska sova igen tror jag, vill ju inte komma halvvägs å få ställa mig i höstkylan å mata damen som har en tendens att kräkas direkt efter matning, inte så bra medtanke på att hon blir ganska blöt runt hela halsen. Imorgon ska alla spyiga kläder få sig en omgång i tvättmaskinen å, har tvätt upp över örona, herre jesus va fort korgen fylls när man har barn.

Återigen har jag beklagat mig, kanske skulle planna in nå skoj, göra något för mannen i huset som inte brukar vara allt för pigg när han kommer hem, visa min snälla sida så beklagande jag varit idag.

Ja ja vi får väl se hur det blir, chefen Olivia är ju den som bestämmer de mesta numer.

so long asholes

???vad e denna känsla???

image29

Vad betyder de när man känner i kroppen att något är stillastående, känns som att man inte kommer någon vart. Vad ska de bli av allt? Man vet vad man vill men ändå kommer ångesten å oron STOPP STANNA BROMSA, why? Vill ju inte göra något som e dumt som man kanske får ångra men samtidigt vill man inte stå stilla.
Vågar man satsa på allt för att vinna?
Ja det handlar kanske om att våga, e jag för feg? ena stunden har jag mod för 10 andra vågar jag inget, har kanske blive besviken för mkt för att släppa allt igen. Nä nu ska jag rycka upp mig, jag har ju för 17 väldens bästa dotter å karl. Å de e då inte så lite heller. Mycket kärlek å de e väl de viktigaste. 

LOVE!!!

Inte så nöjd men snygg i ny dressen iaf.

image28

kärlek x2

image27

grettans

image32
Ja nu var de nå dagar sen man bloggade. Bad Hanna Bad!
ja hur som har helgen vare ganska bra trotts ledsamma saker som togs itu med, fredagen for vi till Borgen med middag i fast å flytande föda tillsammans med Tor, Johanna, Philip å Vanessa. trevligt! Lördagen ägnade vi mest åt grubbel, romantik å Häst separaton. Kicki å en kvinna som va intresserad av Lappen kom å hämtade honom. Vi får se vem som kommer att välja att ha honom eller om han blir såld nån annanstanns eller i värsta fall....
 Söndagen, Uschh fy å bläää 6 av hundarna fick nya hem (4 i Ottsjö å 2 i Genvalla) resterande hade åldern att de inte var lämpligt med bla. hembyte så dessa vilar nu på små violetta moln i hundhimlen. Trisst sorgligt men med mkt mindre ångest å oro för stackars Peter som tydligen funderat på att avveckla hunderiet i många år. Ja hur som kände han nu att den punkten var nådd å så e vi nu. Inga djur, men slippa besmiet att ordna hundvakt, stackars grannen utsatt i tid å otid. jo Sally å Selma förstås kvar. Igår var jag å Olivia på dagverksamheten, hon verkar tycka de e super kul för hon e så glad när vi e där, ifs så rör de sig låter å händer saker hela tiden å hon tittar å tittar, lillstumpan. Sen på baby cafét, mysigt å sitta där med en kaffe å lära känna lite andra mammor. 
Vi iväg å kollade in Ica Maxi, shit hell va big jädra affär. ja vi hittade iaf lite smått å gott till middag så bilen styrde oss hem för tillredning av god mat mys i soffan å sedan somnande helt sluta i bädden. Så nu e vi här  idag 6.35 typ å ska göra oss iordning för en dag till på dagverksamheten. Provar skriva mera sen,

ha de gott folk kram


blixt skit

image26
ja kan ju meddela att tapeten e bättre IRL, gick som inte få en rättvis färgbild på den men men den som vill kan ju alltid kika till timrå på en kopp java................

badflicka

image25

Mkt har hänt å mkt e på g den som lever får se

endel vet andra inte, kommer tids nog att visa sig vadf som händer. Hur som helst kommer kvällen att njutas med god mat å dryck:-) ska publisera lite bilder nu.

tralalalalaaaaaaa

RSS 2.0