Skål från igår....

image20image19image22image23
image24

Poserande halvgalna från klyktattarland

Ja igår, gick det bra för oss eller? Vi hade lastat oss i bilen för att ta oss hem till Jämtland å kalas hos kära bror med sambo, å vi kommer halvvägs, bilen döööööööööör generatorn eller nå sånt har lämnat in, FAAN snart blire ju kallt å, ingen höjdare med olivia åxå, hoppar ut å ställer mig å liftar, ja men hej hur jävla smart får folk bli 2 som stannar har fullt i bilen så tyvärr, ja men för helvete åk så kanske nån annan kan visa sin vänliga sida ist för å stå å lura medtrafikanterna att vi löst detta, eller jaha ni skulle kanske erbjuda en ny generator passande audi å era goda mekar konster, FUCK OFF! jaja hur som helst så stannar en snäll man som bogserar oss till Gällö där bror står å väntar, vi lastar in allt å e påväg, mot Frösön med vissa omvägar, kommer på att jag å peter aldrig någonsin festat i en bil ilag förr, barnvakt e plannerad å dans eftersöks....
Ja väl på Frösön startar kalaset, först var de som inte så mkt, lite dricka å surr sen ramlade de in nån eftersom, Kan säga att jag å P höll låda haha kan tro att folket tyckte vi va totalt så in i helvete knäppa men de bjuder vi på. Krånglade på P en klänning å poserandet började.......vågar inte lägga bild på de......kanske gör de sen om tillståd gives.....ja hur som helst måste jag säga att det var väldigt trevligt igår.

designer efterlyses

Ja så har jag fått ett samtal igen, du e du hemma, kan vi komma med tapetkarteboken så ska du få nya tapeter i vardagsrummet på måndag. Jaha jo men de e jag. Ok man får inte ha fondvägg, fast å andra sidan, börjar kanske bli lite less på de nu. Men vad ska jag välja, vill ju inte ha kommunalgrå väggar men får inte vara 1996års terrakotta färger heller. Mönster, inte mönster, färgade eller inte färgade, vad fan ska jag välja,,,,,,rummet e stort rektangulärt med stora fönster så de kommer in ljus där. Möbler i vitt å trä Men What a Fcuk ska få sitta på mina väggar? kan nån hjälpa mig....... SNYFT!!!

ska bläddra lite igen.....

jag vill ha.............

image18

Så om någon har 9000 jävla kronor som dom inte vet var dom ska göra av med så hör av dig.  

Ikväll ska jag faaaaaaaan bada

image17

Jag ska verkligen ta å mysa ikväll, ett ordentligt skumbad med tända ljus å ett glas juice på kanten. Men innan skall jag bjuda tillbaka på middag.....kyckling e de tänkt.
Imorse vart det prommis in till Timrå, skulle träffa en snubbe kl. 9.00 på Vågen heter det, ett familjecenter som jag ska börja gå på, så på måndag blir min  första dag där. :-)
Spännande

från gårdagen

image16

Vattenpipe premiär för Peter å den nya pipan som inhandlades förra veckan.

Igår kom Peter på att han ville bjuda på middag, ja visst trevligt kör på de, ja men jag ringer när jag börjar närma mig menade han på, tänkte i mitt stilla sinne.....mysfaktorn i hans lya just nu, ett köksbord med halvt ihopskruvade stolar en madrass på golvet å en matta till Sally......ingen sterio men de låter som de e massa folk där för de EEEEKAR nå hemskt,,,,undra varför, kanske frånvaron av möbler. Ja ja hur som helst ringer han tillbaka efter ja jag vet inte en stund, du ska vi äta hos mig eller dig.....ja du bestäm du, de va du som ville bjuda på middag, ja men de e ju som mysigare hos dig så jag tror de blir bättre. OK! kvällen flöt på fint, God Mat Som På Fy Fan, kött i en brödrulle typ, peran som stekts å någon juice sås haha Gott så de förslog. Efterrätten fick bli äppeltobak i vattenpipan. Även de e ju gott men mest mysigt.

Du ville jag skulle lägga detta på bloggen. Hoppas de får folk att förstå....

Det finns nog många anledningar till att du å jag har å haft de tungt, främst är kanske de att vi gör allt tillsammans, de får bli ändring på de, vi får ta upp våra intressen skapa kvalitets tid tillsammans, annat som kan vara jobbigt är all den turbulenta oron kring att vara småbarns förälder, när vår lilla oliv var här hade vi ett ganska ostrukturerat liv, dålig ekonomi, å inte blev det kanske bättre av att bo i husvagn, de var jobbigare än vi ville få de å verka som (ilängden) även om de faktiskt var väldigt mysigt speciellt i början, vi visste ju inte vad som skulle hända, skulle vi skaffa ett boende, eller skulle du jobba månaden ut å sen åka hem, vågade vi satsa på å göra något här nere, Jobbigt var de faktiskt. Vi kan ju faktiskt ha separat ekonomi, vi har ju lgh här i Timrå å Borgen finns kvar, vad e då problemet med det? Du kan jobba här för boende finns ju. Antingen din egen lgh eller husvagnen. Sen i vinter, lär mig köra hund, kanske tillslut nån gång i framtiden att jag lyckas köra helt själv eller till och med lyckas ta med nångäst själv från gården någon helg för min lgh skulle ju vara kvar här ändå .Skulle kanske vara nyttigt, både för dig å mig, dig för att du skulle kunna vara hemma eller göra andra saker å mig för självförtroendets skull. Skulle nog uppskatta hundlivet betydligt mer då å. Sen vårt mål, vart tog det vägen vi hade ju en plan att fara till Krakow, fan om vi kunnat hålla å sett fram emot den. Eller andra tokiga saker som bara du å jag skulle kunna lyckas med.

Vi mårskit jag vet, jag håller på att ta itu med detta nu, psykiatrin du vet, de e inget som ska rinna ut i sanden, jag lovar både dig å främst mig själv de. Jag vill ju leva, jag vill inte ta livet av mig, men jag vet när jag e så ledsen å uppriven känns de så skit. Å jag förstår att du e rädd att jag ska göra de, de e något som får bearbetas, varför göra slut för att jag e sjuk, hjälp mig bli frisk. Dom gånger vi bråkar, martin å johanna har lovat ställa upp i den mån dom kan å vi vill, ska vi inte då prova ta de till oss, ta hjälpen vi kan få av dom. De kan ju vara värt de även om dom e som dom e, men faktiskt har dom ju som lite erfarenhet å så .....

Sen ditt ex. ja de e ju ett problem eller håller på att jobbas fram till att det varit ett problem. E de inte ganska skönt att första steget e taget? Tänk om de tagits tidigare kanske inte denna situation vare lika hård, men dessa problem ska ju snart vara borta. För jag hoppas att de vi sms at bloggat å pratat om är ärligt å uppriktigt även från hennes sida, ifs så tror jag de. Från min e de iaf det. Jag har aldrig i hela mitt liv vare så rädd som ja e nu å har verkligen fått känna att de e så dumt allt jag gjort mot dig, inser att jag måste ta mig i kragen, jag vill bli en god trygg flickvän som kan vara delaktig i att hålla ihop ett förhållande å en familj. Även om man inte ska hålla ihop för barns skull så vill då jag göra allt för både det å för mina känslor till dig. Vi hör ju ihop sa du för någon vecka sedan, än att vi kanske inte e så lika varann i allt men de finns där endel av likheten, knäppheten, bara kanske främst jag låter den komma fram. Vill ju de med. Sen ska vi vara glad att vi haft ett underbart sexliv, fan de har vare bra. Bäst! Visst man har upp å ner gångar i de med men efter så lång tid tillsammans å ändå så bra.    

Sen visst alla vet om detta bråk men varför ska vi skämmas å säga att vi försöker lappa detta, varför skall andra människors åsikter få ta ifrån oss de vi har å de vi kan jobba för? Det är ju ändå vi som känner för varann, å de e jag som ska bli frisk, Jag tror att vi kan få ett bra liv tillsammans med mkt roliga händelser, strävan å passion om vi verkligen ger oss den på de, jag har gjort de iaf. För jag har aldrig vare såhär rädd. Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig vare så här säker heller på att jag verkligen vill få detta bra, de e väl därför jag är så envis nu, jag vill å jag vet att vi kan, eller ärligt tänk efter vill du verkligen innerst innerst inne peter ska jag ge upp? Peter vi saknas, du å jag. Å du ....JAG kommer då aldrig förbjuda dig att runka titta på porrfilm eller köpa dig en porrtidning. Men de vet du redan :-)

Så nu kanske endel kan gotta sig andra kanske kan finnas till hands å stötta hur som helst så försöker vi finna en väg att ta oss igenom detta. Hoppas människor förstår hur jobbigt sånt här kan vara, Vi ska prova vara starka iaf. å få detta förhållande att funka.


tar en lista jag å av en kär vän (Maria)

10 favoriter:
Färg: VIT
Mat: Fiskbullar i hummersås OBS abbas
Band:  Det finns så många, lyssnar ju som på de mesta  
Film: Remember the Titans
Bok: Mariann Keys böcker e kanon
Sport:  Ja Olivia ;-) nä men hockey
Årstid: höst
Veckodag: Fredagar
Glassmak: snickers
Tid på dygnet: mornar

9 för tillfället:
Humör: avslappnad
Smak: peppar
Kläder: jamis brallor å linne 
Bakgrund:  Grå enfärgad
Nagellack: inget just nu
Tid: 17:12
Omgivning: Radio å Olivias snusningar
Irritationsobjekt: finns mången sådana, men ska inte gå in på de

8 första:
Fylla:
mmm dumma unge jag 
Screen name: what!!!!!!
Husdjur: Doggen
Piercing: näsa, läpp över mellan neder bröstvårta men ingen kvar nu..... 
Förälskelse: men shit ja man var ju kär i alla möjliga när man va liten, typ halva klassen
Musik: vet ej men Carolas musik hängde i bandspelaren när jag var yngre kanske inte första men men
Bil: Volvo Duett ombyggd till epa, mycket roligt
Kyss: läskigt men mallig sen

7 senaste:
Cigarett
:----------
Mat: pasta å köttfärssås mummmmmms
Dryck: kaffe
Biltur: söndags till Timrå
Kyss: mmm
Spelad låt: nån på radion nu vet inte vad den heter
TV-program: jag ser inte på tv

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: japp
Brutit mot lagen: ja de har jag, åkte dit å. haha därav anledningen att jag sålde epan ganska tidigt...
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja klart vem har inte
Varit med på TV: japp
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:

Kläder: å ja kommer inte på, tänker bara på kläder jag vill ha,,,,
Mat: janssons frästelse fy fan va jävla äckel
Musik: ingen sommar utan reaggie, jävla låt, ursch den föder ju gatuvåld ju 
Dryck: lingondricka
Personlighetsdrag: falskhet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: en massa
Du kan höra just nu: radion
Du inte kan leva utan: olivia å snus
Du gör när du har tråkigt: sitter vid datan skulle jag tro, fast ofta har jag ju inte tråkigt när jag sitter där

3 personer:
Du kan berätta allt för: Peter
Du beundrar: Farmor tyvärr är hon inte ilivet nu
Du inte gillar: ska prova gillar alla människor hädan efter alla har något vackert i sig

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe, hade vare bättre kanske om jag missbrukade Te
Solsemester eller vintersemester: Solsemester å Vintersemester helst stadssemester

1 önskan:
Att allt ordnar sig fort!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS lillebror till landslagsuttagningen!

image15

blev ändringar i planeringen....

Tanken var IKEA, för att inspirationen har komme tillbaka eller har den det, är det här jag ska bo? hur som helst jag har fått nytt hallgolv, fint som snus fast det e ju så jävla trisst, dessa jävla mattor, vad e felet med trägolv....jaja bättre en ny matta än en gammal i nötsliten brun färg. Har haft planer för shopping på Ikea idag men blev ändring på Olivias läkarundersökning så de var till å gå på VC idag ist. för imorgon.ja hur som helst känns de bra å ha vare där, hon hade gått upp å växt på längden, fint fint, vaccinationen i benet var jag jävla nervös för, huvva vill inte titta GRÅT men icke tösen sa inte ett pip, tittade med sina stora vackra ögon å va lika nöjd å glad som alltid. 
De e mammas flicka de, duktiga fina snälla Olivia  



Han har vare här yeeees

nu e de klart, nästan han kommer tillbaka å gör färdigt efter lunch. FIIIIIINT:-)

SEGA blogg

image14

Jäkla segt att ladda upp bilder på denna blogg, hmm e de dags att byta blogg eller? sen e de förjäkla ful desigtmallar man har att välja på åxå. hur ändrar man dessa för att få dom mer personliga......HJÄLP!

blek sliten relativt nybliven mor med ett 7 helvetes ordförråd

image13

Påstadig plats i badrummet står atteraljer som allt mer sällan hinns användas, ifs ni som känner mig vet att jag sällan tar till sminket, men ibland är du ju faktiskt ganska kul å dra ett par streck runt ögona, men nu existerar detta fenomen lika ofta som man har pengar kvar på kontot i slutet av månaden. ALDRIG närmare bestämt. Sen skulle denna livssituation ändras kommer det vara höööög tid att investera i nya produkter för bäst före datum kommer vara ute sen läääääänge å då finns ju som skrivet inte kronorna i kassan.....Kanske lite överdrivet men men de ligger lite i de hela.

Satt å lyssnade lite på Radion nu, Roger, Titti å Gert, svordommar var ämnet å i detta område e jag KUNG!
Ni vet mitt i ett ord kan en svordom komma, undra vem som smittat mig, Hamjävlaburgare haha! Visst de e inte vackert lika fult e de som de e lätt åsluta med denna ovana. Men va fan gör väl det, vem bryr sig om hundra år. Nä nu jävlar e de kanske dags å sätta fart,,,,,med vad jo vänta......för de e ju som ingen mening å städa innan golvjävlaläggaren vare härå gjort klart. FAN dyk upp å styr upp golvhelvetet.

See you fuckers

VÄNTA vänta vänta undrar om det ska bli klart idag eller....

Igår ringde en karl från ett golvläggar ställe å sa, du ska få nytt golv i hallen e du hemma så kommer jag med prover så du får välja, öhh jo öö ja det e jag. när valet var klart började han riva ut den gamla mattan å golvet är nu spaklat å klart för läggning, men vart fan e karln, han skulle komma 7imorse å lägga skiten, vill ju inte ha ett golv såhär, oklart å så....eftersom hallen i mitt i lgh så går man uppidetta vartman än ska i lgh så KOM snälla, få ordning på mitt golv, låt de inte se såhär ut.....sen vill jag ju göra fint med :-) men de e ju en annan sak. 

Gul Anaconda någon som vågar???

image12

Min bror å hans tjej har denna vilda skönhet, elak bitsk sate som jag lyckades fånga å ta ut från sitt hem utrustad med tjocka vantar, tur för dessa för den var elak, högg hej vilt. Hur som helst vill dom inte längre ha denna kvar då tiden inte räcker till för att jobba den så pass tam som dom vill ha den, så vet någon nån som e intresserad av en gul anaconda. Dom har även en mexikansk kungssnok som dom ska sälja.

Dreadsreparatör Martin

image11

Grattis Olivia 3 månader idag

image9

ja då var denna helg till ända

Nu var helgen slut å återvändandet till Timrå startar snart. TACK martin å johanna för denna gång, nästa gång är de väl er tur å komma ner ;-)
Gårkvällen avnjöts av middag å vätska i form av öl å mjölkdrinkar, tog oss ingenstanns å tur var väl kanske de, fröken Segersten var lite trött. Stödvilade imellanåt på soffan imellan besök av några vänner som kom förbi. Dessvärre har deras ena katt blivit dålig, riktigt dålig å, med två sår på kroppen å allmänt dåsig skall denna lilla misse få besöka veterinären under dagen, då dom inte kunde göra hembesök på smådjur,,,,konstigt. som att ett mindre djur skulle vara mindre prioriterat i vårdsyfte än ett större. Iveckan väntar läkarbesök för Olivia gumman, ska kolla ögon å klämma å känna igenom tussan.
Känner fortfarande bitterheten jänt imot de satare som stulit barnvagnen, fan fan fan.

nä ska ta en kopp kaffe å vakna till liv, piggna på lite.

see you fuckers

fikat....

image8

med bror å hans flicka Johanna....shoppa krubb som nyligt tillagats å ätits tillsammans med varor från glashuset. Å det är just därifrån förtäringen kommer att fortsätta...............


publicering av...segersten/moxell da damm

image6

Ska dra oss ner på stan, fika, handla middags mat till kvällen å sånt tjoffs.....

Så jävla arg att jag glömde skriva detta.......

Jävla idioter, vagnen är stulen. Förbannade skit,, hur fan e nån funtad att skäla en barnvagn, hur ska föräldrarna nu köra barnet tills de finns pengar på kontot för att köpa en ny. Vagnen som är en jävla fin vagn kostade en jävla förmögenhet så jag förstår om den kan bli snodd men as jävlar hade tage sig in i mitt förråd klippt upp hänglåset å snott den å sen ställt in ett gammalt underrede till vagn helvete, e så jävla förnärmad. så jävla ledsen, jag hoppas för gudarna att dessa idioter kommer få vad dom förtjänar, låt dom klämma könsorganet i vagnsbromsen AS! hata hata hata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt om du Peter fick ta en heldel av min ilska igår som igentligen skulle gått till tjuvsatans eländena.

saknar!!!

Saknar !!!

sliten trött men inget som hindrar mig

kvällen flöt fram trevligt, tack bror å johanna. en favvorit i repris nästan haha.
Sitter uppe i mörkret just nu å lajjar med datan, väntar på att dessa 2 ungdomar ska vakna....
Ikväll ska jag fan få slappna av, ha kul å så. Ska ta med bror å johanna ner på city, endel saker som ska införskaffat samt en fika å träffa lite folk e ju inte heller fel. undra ska jag skrammla lite....oj jag tappade ;-)
...........hu vakna då.......fan ingen som e pigg denna tid på dygnet, bara jag, faaan. nä de e faktiskt ganska mysigt. längtar lite till den kommande dagen/kvällen. Var ju ett tag sen man var ut här i ÖSD å. Om man säger som så har de kanske inte funnits tillfälle för de

jaja ha det gott folk

see you

Jag har ju inte riktigt säker ännu...

på om det ska bloggas här eller på blogspot men jag provar väl denna för ett tag till, dessvärre tycker jag att de estetiska på denna inte alls är så rolig eller kanske e de att jag f-n inte begriper mig på hur man ändrar å har sig för att slippa dessa standard utseenden, ja skit samma totalt onödigt kanske men som den pysslande å estetiskt intresserade små barns mor så skulle jag finna förändring i bloggen som ganska kul. Men men jag kör väl på ett tag här.

Dagen har bjudit på TVÄTTNING, fan Peter du har de bra grett du ;-) du vet vad jag menade nu va....tyvärr har gardinerna inte hunnit sys....hihi
Har även packat väskan, ska hem till jämtland ihelgen, bättra på den redan befintliga baksmällan som ordnades från igår, blev dock inte alltför mkt alkohol för min del, om man jämför med.....menmen.

Jag grävde igår, en grop stor en å, slängde en stridsyxa däri, känns jätteskönt, nå så dravligt å löjligt som tärt, så onödigt men nu e de gjort. Skönt! Man vill ju inte samla ovänner ju. Väntar åxå på julfrossande därifrån, blev påmind om julen å gud vilken längtan jag fick, ååå tomtar änglar stjärnor huuu nä skärp dig hanna jag kan ju inte leta fram detta nu. eller....

nä ska glo runt lite innan jag ska rusa ner i tvättstugan igen, see you.... 

Nelly gumman



Kom å tänka på bror å Johannas vovve Nelly nu på morgonen, hon e ju så fin.
Ja hur som helst flöt gårdagen på bra, hade min kära karl här på middag med vin å öl.

shopping, puffande å överkokt pasta

image3

Ja gårdagen tillbringades i stan, shoppade lite....babygym till Olivia som uppskattades väldigt både igårkväll å nu på morgonen. Har äntligen införskaffat mig en budda, placerades i hallen på nyinförskaffade hyllplan med matchande ljuslyckta å spegel. Börjar även detta utrymme ta form.
Ja jag å min kära vän Agneta satt över en kaffe på ett persiskt fik å fick syn på vattenpiporna, vart har detta fenomen å aktivitet tagit vägen? Under mellersta tonåren sysselsatte man sig ju ofta med detta....Ifs har jag å Peter kollat endel efter dessa men aldrig slage till men de gjorde jag å min vän nu, med bravur. Iväg till närmsta butik å kortet var draget. Så nu e de bara dra ihop lite vänner å puffa bordet runt. Efter stadsvandring gick vi hem till A fina lgh å softa, middag blidde de å, hennes vän Johanna kom över å vi blev surrandes, Peter kom å hämtade oss (även han fick ett smakprov på Agnetas överkokade pasta med bacon tjofräs till). Hemma började fixet efter det att Olivia ätit å ligger å myser i gymmet. 

Nä ska ta å göra något åt ögonbrynen.

see you fuckers

BADA !



Liten badstund i badkaret med massa skum.
Härligt nöjd ren Olivia.

Ikväll blir det en löptur för mamma Hanna med låååång efterförljande dusch...längtar...

Nytt liv, ny lägenhet, ny ort å ny blogg

image1

Vi har startat ett nytt liv, jag Olivia å Peter. Vi bor numera i Timrå å vi är särbos, tanken var att vi bara skulle vara grannar, de skulle vara slut, over. Men hur de nu är så provar å stakar vi oss fram i lugn takt till ett liv som särbos. Vi har ju ändå en massa känslor, en massa tok å en underbar dotter ihop, å som de vare nu dessa dagar har de ju vare bra. Kanske är det detta som behövs, bo isär ha sitt eget å rå om, krypa tillbaka till och vara för sig själv å ändå veta att man har kärleken nära sig. Men nu med kvalités tid. Skapa ett liv själv, vi har ju levt tillsammans, varit uppi varann alldeles för mkt. Allt har gått tokfort. Man behöver inte sitta i samma lgh för å slappa, eller man behöver inte åka å handla mat ilag eller vad det än är. Vi är två men vi två tillsammans.

Ja vi får se hur det går, tar de lite eftersom.

Jag å Olivia har kommit iordning ganska hyffsat i vår lilla 2:a. Visst saknas lite saker ännu från Borgen, men vi hinner. Vi har de viktigaste nödvändigaste. Ska få nya tapeter i vardagsrummet, fast dom inte var alltför skabbiga dom som redan sitter där. Kan säga att IKEA har besökts ett antal gånger nu, nytt köksbord, tvbänk å lite annat smått å gott, ska nog besöka stället snart igen, hittat en hylla som skulle pryda ena vardagsrumsväggen bra. Idag ska jag nog in till stan, träffa min kära vän Agneta. Men först ska jag å stumpan ta oss ett bad. Ha det alla  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0