en snabbis

japp efter julfirande i Ö-vik for vi till timrå på juldagen för att sedan åka till Borgen på annandagen, där väntade julklappsöppning tillammans med barna. Fick fina klappar från Moa Martin å svärfar. TACK snälla. Olivia sov när denna aktivitet startade så hon öppnade sina morgonen efter, tack! For med ett stopp i Gällö för Pizza neråt Timrå då barna önskade att vi skulle va här än iBorgen, finns kanske mer att göra å så .....
Så efter soffbärning som falket var lastat med tog jag å Moa å Olivia en prommis till Coop för att inhandla de som saknades i kylen. Hemma väntade soffmontörerna med popcorn å Robban Gustavsson movie, ASGARV!
sängen besöktes tidigt för att tidig morgon plannera vad dagarna skall fyllas med, Birsta idag, Modo cup imorgon å Skridskoåkning med Martin på Söndagmorgon i E-on arena, ja men dom som känner oss vet nog att planerna kan hinna ändras innan detta e klart, Ja de va lite från familjen Taikon. Taikon ja ja ni skulle sett Pickupen igår, soffa, kuddar pressening väskor, hockeytrunkar, klubba, vagn hundar x2 barn x3 vuxna x2, skräp på golvetx miljonen.

nä nu snida till sig för en dag på birsta.

bye bye

POK

GOD JUL

julen är här å lyser frid på jorden glädjen är stor i ett barns klara ögon .......

Japp 2 nätter i Övik med krogbesök ena kvällen å  glögg,rim, lack kväll den andra så har vi nu tage oss till julafton.

tänker inte skriva nå nu, tar det efter julen men vill ju önska alla en trvlig sådan iallafall.

GOD JUL på er

Puss å Kram

webcameran kan man göra mkt med... :-P

image119

Lite posningar från gårdagen, webcameran funkar ju skapligt.
Nu e det nära, julen e fan här,,,,ångest.
ikväll åker vi till Borgen sen lördag jula hos farfar å lämna paket å sånt för att sedan åka till Ö-vik å på Söndag,
men de kommer nog bloggas endel innan de.

Orkar inte skriva

ha de bra i julstressen
bye bye

Onsdag

Japp då vart de en tur igår igen, va på Grossen å handlade lite krubb å julpapper till endel oinslagna paket. Köpte den sedvanliga starka drycken till pappa å. Så nu på morgonen har det varit lite mer paketinslagning å. Nu återstår Olivias paket till Moa å Martin samt till Lasse å farfar, samt strumpbraxor P´s julkläder å julmaten sen ska de väl vara slut på shoppandet, jo naturliogtvis julölen måste införskaffas men det får bli islutet av veckan ev i helgen, kommer bli nog trångt i bilen från Timrå å upp till Övik efter någon dags mellanlandning i Borgen. Dagen idag skall ägnas åt mera städning, de ska skina som glitter i granen innan avresa härifrån på fredag. E ju så skönt att få komma hem å de är städat när man vare borta. 
Jag å Peter har gjort en deal å, nu får den feta viktfiendematen läggas på hyllan för att jag ska nå idealvikten å han skall då få sina dreads virkade av mig, ca 10 st för varje kilo, snällt va? Så nu jäklas blir low calories för hela slanten, gissar att ett 10tal dreads kommer stå obotade under julveckan men sen blire magermat igen. 
JA de var lite från oss i Timrå mer kommer innan jul skulle jag to, känner dock att bloggandet legat lite på sidan av nå dagar nu men bättre nå än inget. 

Så gott folk snöa ine inne nu, ut å blogga å önska oss lite mera snö här i klyktattarland, mkt vill ha mer, fast det e ju inte mkt ifs.

See you fuckers 

santa banta

  

söndag å framåt

Japp söndagen skickades jag ner till Tallnäs pizzeria för att inhandla Pizza till P som med svältande mage satt hemma å letade efter Birstas öppet tider. Japp när kluppskheten å pizzan var svald begav vi oss till köpcentrat med julplånboken i högsta hugg. Utprovning av kostym JL satt som smäcken, helvete så snygg han blidde i denna härliga kreation. Undanlagd!! Klapparna som inhandlades var till Moa Martin Martin Mamma å Svärmor efter det orkade vi inte mera. Hem med förbiåkning på videoteket å hyrde oss en movie. Sexuall Life tror jag den hette. 

Måndag å Julbord äta äta äta, visst är de innan jul man blir fet inte under julen? Hur som käkade jag så jag sprack åkte sen in till stan å inhandlade julklapp till P eller två klappar blidde de som ska kompliteras med en till innan detta uppdrag är fulländat så nu e man pank, bra bortklemad han e hjrtat men de e han värd. fick med någon klapp till Olivia å. Vanessas å philips blidde åxå klar. Härligt så nu e de bara pappa å svärfar å de sista småfixet kvar. nu e de jul här i vårt hus.....Efter att dessa var klar hämtade P oss inne i city å vi for raka spåret hem efter en nervös färd förbi macken soppatorsk nära!! men nära stjuter ingen hare. Hemma väntade paketinslagning å middag, kyckling mumms starkt å rinnande näsa Japp!

Idag har vi vare på vågen igen å käkat tomtegröt å gjort girlanger....träffade en annan mamma där som var från jämtland å. Sen hem skulle ha städat lite men de får vänta till senare, efter de att det sista gjorts inför julen. Så nu väntar vi sista lilla stunden innan P kommer hem,  så vi far in till Birjävlasta. E så less på detta ställe nu, har sett allt där, kan det utan å innan, längtar till de öppnar nya buikerna där, Peak öppnar våren 08 å alla som känner mig vet ju att jag är svag för deras kläder, undra om jag måste ha ett nyårslöfte detta år å.....har ju hållit 07´s så why not?

Nä nu ska jag ordna lite innan avfärd so long .....


GLÖMT: söndag inköptes en julklänning å, en liten röd sak ;-)

Helgen....som inte är slut än

Fredagen vart de krogen igen, jag for till agneta på kvällen, blev sittandes med henne å tre av hennes vänner johanna, johanna å sussane till halvett tiden innan vi beslutade att en tur på Oscars va vad vi behövde, Sagt å gjort på med jackor, lite mera ögonsugga å klick klick iväg, kan snabbt avslöjja att min vistelse där inte varade så länge innan 2 snälla chaffisar körde mig till lyan. Jo ett stopp på shell å köpte en tiger till P.
Lördag, julklappshadel....en införskaffades till Olivia. Gick å satte oss på en inomhus uteservering, så härligt ställe men fan ölen gick inte dricka, efter noga analysering om varför denna smaka skit så vet P nu varför.
Bussade oss hem i kylan (kaos i bussen) mkt folk å med byta inne i Timrå, på kvällen kom en arbetskompis till P hit å drack kaffe å lättare underhållning av P fick skådas.

Ja kort å gott kommer säkert komma på nå efterhand som glömts då går de till Update.

hej svejs

image118

Ny ras upptäckt

Nu publiceras den å världen får veta

image117

Som tidigare bloggat trodde vi denna figur bara var en "häst i form imitation" MEN så var det inte....

ännu finns inget vetenskapligt namn på denna ras kanske svårtdöpt ;-) någon som har förslag...


Lucia i storlek medium

image115
Alltså Medium är inte det vanlig, mittimellan, medel? Men jag vill ju inte direkt påstå att kärleken Large Peter Linde tillhör den kategorin, alla som känner denna man skulle jag gissa håller med om det. Men nu ser vi beviset iallafall på första bilden att han får slängar av det vanliga, japp hur många slänger inte på sig tröjan ut å in å fram å bak tidiga mornar för att stressa med sömndrukna ögon till jobbet? Nja nu var det kanske så denna morgon även om stressen fanns med på ett hörn. Hur som nu vet ni ju storleken ifall de blir någon överdel till denna man i julklapp, MEDIUM.

image116

Anledningen till stressen är just påklädningen, lussePeter är han inte fin så säg, å för att slippa Medel vanlig å mittimellan så slog han på stort, inga stjärngossar pepparkaksgubbar eller tomtenissar här inte. så med Tårta, kanelbullar å gifflar skrider han å Sally i sitt eget lilla lussetåg. VACKERT!

Så alla Hoppas ni får en trevlig lussedag!

POK från familjen vanlig :-)


Update: glömde skriva igår bakade vi, mmmm skulle ha blive lussebullar men vad gör vi inte när vi e iväg å handlar ingredienserna, jo glömmer den där jävla dyre saatans kryddjäveln, fan att den ska va i kassan, morrrrrr fan för ohederligt folk som gör att den måste syddas där. Men de blidde gifflat med mandel i å chokladmuffins ist. mummms....å pepparkakor tidigare på dagen.

Glömska

Ibland glömmer man vad man ska skriva i bloggen, man kan tänka att det där ska jag skriva av mig om osv. därför ska jag ha en liten rad på blogginläggen där jag skriver om glömda saker tror jag.
Hur som har jag å Olivia vare på vågen igår igen eller vi var iväg å badade med Eva å Anders, O verkligen trivs som fisken i vattnet. Så härligt att se henne så.

image112

Efter badet igår va jag in på panduro å shoppade lite glitterlimspennor som vi dekorerade kulorna med, jättefina en för varje i familjen å sen några till såklart.
Shoppade mig en randig fin mössa på NK å, min svarta är BORTA SORG stor Sorg, men nu är örona skyddade igen.
Kvällen flöt på fint, löptur, kuldekoration, sibyllamiddag å filmsnarkning.

Imorse vaknades de som vanligt av P´s snozzningar....GRRR men skönt ändå å kliva upp i tid även om sömn är en bristvara i denna lgh. Stumpan vaknade åxå i tid å käkade för att sedan sött somna om så mamma Hanna kunde börja baka pepparkakor, gick som smort, så nu börjar julstämningen komma krypande, pysslade lite på balkongen å. Ikväll hoppas vi på lussekatts bak :-)

Ska göra idag: hmmm handla bappelsiner, nejlikor å sidenband nu jävlar ska här doft jul.
baka lussemissar. Å se klart filmen som jag bara hann se lite mer än förtexten på.

Nä nu ska jag börja fli lite här innan lunchen till P ska ordnas.

GLÖMT: imåndagskväll målade Peter se å undra ....

image113

Han kan min lilla hjälte :-)

image114

ÄLSKAR

Måndag

Idag har vi vare på vågen, bakat lussebullar å lunchat med fika efter det, sedan iväg på Ica, lte matshopping inför kommande picknick å för att ta svängen förbi Babycaféet. Sen nå börja med lite räksallads å röbetssalladsmackor å soppa innan P kommer hem, ha kommer han tidigt nån dag så är de just när man inte riktigt är klar en sådan gång, ja hur som picknick bland träden omringade av hyreshusen å motorljuden men vi a ute iaf. så med mätta magar, släckt ljuslykta å uppäten middag beger vi oss ruggiga in i stugvärmen.
ja kort å gott om dagen som hunnit vare.

Okar inte skriva så mkt idag, byebye

image111


Stöldraiden igår.......

image107

image110

image108

image109

Julmarknadskaplöpning, ohederlig mörkersyssla

image106

Dagen startades med att frysa tårna som bara den på Norra Berget på Julmarknad, hell va kallt de va om dom så efter en runda i de gammeldagsa stånden i magen med hamburgare å varm choklad hade vi en kapplöpning ner till bilen som Peter som starx efter starten skrek STOPPA TJUVEN haha försöker sigpå att vinna över mig å Martin HA vilken skämt Peter, du får öva lite mer på löpsteget ;-)
 Så med våra frusna kroppar tog vi upptiningen på vårt dagliga irsta besök som startades med att lappa Farbror jannes bil. Ikea för matning av Olivia å lite granpynt. Självklart besökte vi stället vi snart kan utan å innan Birsta City, där för att stoppa i barna äcklig mat för att sedan köra dom till tåget. Efter avinkning hem med ett stopp på Maxi för de nödvändigaste inhandlingen. Väl hemma börjar förberedelserna till min ohederliga kvällsyssla, nu ska skogen in å pryda varddagsrummet, ja man tr ju seden dit man kommer (var fan e vagnen) så med skumma smygande steg beger jag mig bakom kåken med en kniv, japp ska tälja av den. I mörkret med hjärtklappning å ögon i nacken täljer jag i mitt anletes svett, fan trisst, trodde de skulle vara mera spännande, fuck heller haha ;-)
Nä kånkar denna nybaxade lilla gran hem till lilla familjen för dekoration, så med julmusik å tatueringstv skapar vi en trevlig julstämning i samma takt som alla andra som klär granen inser att den kanske inte är så vacker som man först tycker där ute i skogen (i vårt fall på sidan av hyreshuset)
Bildbevis finns för min kriminella verksamhet så den där lunchen jag å Petronella va på i fredags kanske skulle passa sig igen, Förlåt mig mina synder, dom va ju inte ens roliga där ensam i mörkret.

Men hur som helst nu stå den där, vår gran inte vacker men de e fan en riktig gran som ska få lysa barra å sakta dö i vårt julhem.


HA de gott folk nu ska jag kramas
POK

Krogliv, julshopping modersexidkande framstjärt

Igår var jag å Petronella på Inbetween å krubbade gratis lunchen, trevligt gott å mätt å i fullt sällskap av dussintalet präster, förlåt mig mina synder så som alkoholförtäringen å försovande sexutlovning. På kvällen åkte jag in till Agneta å förpartade lite för att sedan styra kosan mot sundsvalls krogliv, FAN asakul hade jag, så framåt natten då orken å nykterheten började helt försvinna dök de upp ett gäng människor som räckte mig en hjälpsam hand å körde mig hem. Dock efter subway macka som smakades å den va skitäckligt å kissning i telefonkiosken i kors med två andra bruttor, mmm hur lätt e de tre stjärtar i en telekiosk haha Ja hemma väntade kärleken uppe å han fick sig ett skratt efter att imponeras av min vurpa ner i sängen som resulterade i en 7 helvetes stuts upp i luften å bang ner i golvet, ja jag slog en vurp i trappen å....så bara gissa konditionen på fröken segersten för denna kväll.
JA idag har vi haft stadsmys med barna, fast stackars Moa fick lida med röda kinder efter att vi flamsade oss runt med diskutioner om framstjärt, vagina eller diskution om hur ögonbindlar mer liknar någon form av trosskydd än något man väljer att sätta för ögonen med. Hur som hemma tröttare än ja jag vet de faaaaan så åts middag å film väntas. Så kort å gott om de två senaste dagarna.

Nä nu ska jag mysa lite. Ha de

PoK Hanna Panna Kanna



Glömde gillar dina träskor Agneta :-)image104


GRATTIS LILLEBROR PÅ 25-ÅRSDAGEN

image103

Hoppas du får en fin födelsedag önskar oss härifrån


image102

snart blire lyxsambo

Kom på att Peter lovade vid ett svagt ögonblick igår att de skulle vara helt ok om jag va ute å gick en timme efter hans jobb varje dag så skulle maten stå på bordet, Olivia matad å nattad, tvätten ordnad å ja de va säkert en massa mera saker som lovades,,,,bara han slapp disken, visst visst vad e två tallrikar å nå bestick. Vem tror detta kommer hålla i längden?

Idag strax innan middagen lagade vi till barnstolen så Olivia fick sitta vid bordet för 1:a gången, nöjd å belåten utan gnissel satt hon där en bra stund. Lägger in nån bild senare.

Ikväll blire nog en prommenad mot centrum till videoteket om vi orkar, hjärtat va visst lite tröttis, ungefär som den osociala Sally som fick avlösning vid lunch av Selma som aggerat arbetarhund från bilen på EM. Jo Sally har legat som deckad på bädden hela EM, reagera inte ens när jag va in. Å inte e hon nå piggare nu, nä hon behöver nog ledigt å vila upp sig lite.

Nä nu ska jag va social för de där jävla Simpson helvete har äntligen slutat, HATAR!!!

Bye bye


Peter lär dig FINSKA pliiiiiiiiis

Missä paska kun rattaassa


kjolbyte, rosenbad å ......

Åkte till Birsta å lämnade tillbaka kjolen för att köpa en kortare veckad svart ed rosett, ganska sötlortig på nå vis, tog oss förbi Maxi å handlade maten vi behövde för en apgo middag. Hemma mystes middagen ihop. Å hungrig blir jag när jag tänker på det, käkade för att sedan mysa lite i soffan innan badet tappades i, inte bara vatten i det utan rosblad å rosknoppar sällskapade med oss i de varma badet.

image97


image98


image100


Resten får den som vill räkna ut själv......





Inte en enda...........

..............NAGEL HAR BITITS AV ELLER GÅTT AV HELLER FÖR DEN DELEN!
IM A WOMEN
Tyvärr växer dom inte så fort som önskat men dom har ändå skaplig längd så nu ska de bli omvårdnad å.

Får se hur länge detta tålamod håller i sig.

give up Mother Fucker

Efter ett kort besök på Birsta anländer vi hem med en felande storlek på kjol, för lång å inte så jättepassande, hade den mindre vare bättre ändå. Ska byta den idag. Va ner på lilla närbutiken här igår kväll medan Peter lagade kanongo middag, jo samma bråkande människa va där,
-kom upp på fest idag?
-Nä tack ska hem nu,
-imorgon då? Nä inte det heller
-men ta mitt nummer å ring så kan du komma på fest kanske ändå.
Men vad i helvete begrip NÄ TACK!
Ja hursom blev vi sittande å surra om hur tät ögona sitter, vilkens dreads som är bäst å
vilket som skulle vara väsrt, otrohet av samma kön eller av motsatt.
Vi ser ganska lika på saken men ändå kan vi prata om detta hur mt som helst. Spelar de någon roll om jag tex skulle vara med en annan man eller kvinna när jag har ett förhållande, nä de e väl samma sak, de är en människa.
Ja hur som slumrade vi ihopslingrandes i soffan. Uppe med tuppen å stekte lite ägg koka kaffe å mata lillgumman som inte alls ville sova länge efter morgonslurken.
Just de ska på apoteket å,,,,,trisst men måste....

Laga lunch japp de får de blir å.

Nä påtår

See you mother fuckers

vågen, ridning å återlämnande av fel bh

Igår var vi på vågen å pyntade granen å åt gott jo Olivia vägdes 6800g en bjässe snart ju, sen efter vågen timmarna gick jag å petronella med barnen till babycafe´t satt där å fikade innan de var dags å bege sig hemöver när vi skulle gå från lokalen blev vi bjuden på lunch någon dag i veckan å så vem vet kanske de kanse. Peter kom hem å vi for till Birsta för att lämna tillbaka den bh som inte var rätt. hoppade i säng i hyfsad tid. Har även ring ryttarföreningen här i Timrå å ska böja v2, spännande, så nu e de till å införskaffa ridkläderna då de gamla e som ja jag vet inte vad.....dom sitter iaf inte som dom ska. 
Nä ska ta å snida mig lite nu ha de

image96

Lite mera bilder från helgen

image92

Snöflings som de ska vara på självaste julafton ju....

image93

Morgontröttis

image94

Syster du tog mitt glas....

image95

Mera gå i form, hej tror du att du e Briar eller Flyinge Amiral.....

Peter "horseman" Linde



image91

Charmtroll MArtin å jag på News på en dricka å latte

image90

Trött sliten mamma med en go Olivia i badet


image88

Ja nu sitter vi här å kikar på hästtävlingarna i stockholm å Peter verkligen måste visa hur en häst skall gå i form, vet inte om han hakade upp sig på en viss ponny eller om han syftade på hur lappen går.....



newsdepp, färjstress å 1:a advent

Ja helgen startades kring bordet i Borgen efter en kall natt, hur lägger vi upp detta. Vi packar oss i picken in mot stan, käkar påkina där vi råkar på marina å rasse för att sällskapa med dom kring kina bords maten å vem i hell dyker inte upp jo självaste Rokard Wolf, kunde ju inte komma lägligare då både jag å marina verkligen jätegillar han, å tänk hur man blir när de e en kändis ikring, gobullar å lins soppa va de vad vi beställde....ja hur som tog vi senare en tur på stan klädkikning but no shopping duktig flicka Hanna. Olivia kom även på att mat e gott så vi kikade in på News, känns som hundra år sen men de e skönt där, tills vi till vårt stora förtret ser att Andy vare där å spelat kvällen INNAN men de e då självaste fan å. ja inget att göra. stress stress iväg till magnus å hämta tripp trapp stol till Olivia som snart kan sitta för att sedan hinna köra moa till Norderön, hon skulle ju på kalas a la glitter. Ett jäkla föra men vad göra? Jo vi hade ju även glöt endel viktiga atteraljer att inhandla så pickupen styrde oss mot svenstavik. Hem å pynta lite för en "tidig" kväll i kojjen. Hem till timrå i relativt god tid, stannade för hööks å provade ett par ridbralls helskodda såklart får se om man ska be tomten eller om jag själv får aggera sådan. Väl hemma i lgh blev det lite mera pynt för att sedan koppla av med någon pils.

Ha de alla

RSS 2.0