Olearys, bad å Birsta City

Börjar med å hylla alla pappor idag, hyll hyll
Helgen har ägnats åt shopping, jag å moa tillbringade lördagsförmiddagen på IKEA med Birsta city som efterföljning, Peter å Martin mötte upp oss å jag å barna tog en tur själv utan Peter för den kommande farsdagens skull, vilket ledde till en andy skiva å Van Gils parfym med tillhörande deo, inte för att pappsen i familjen luktar illa men då denna man som förövrigt inshoppade mig en STOR fredskalla brukar använda allt möjligt under armarna så var de kanske hög tid å mest ekonomiskt att införskaffa honom detta, för hör här:
Igårkväll skulle vi gå å kolla in Olearys i Timrå å mannen i huset hade ingen deo å då tar han parfymen å duschar sig med, HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ typ 25 sprayningar i varje armhåla å resten av flarran på bröstet, mmmm mummms va gott, NOT! så kan de gå när han fått någon innanför västen så med en stinkande karl travade vi oss in till Centrum för att hänga. JA mkt hände där ska kanske inte avslöjja allt men risken att vi inte gjorde succé är minimal eller vad tror du hjärtat? HAHA i ett hus i skogens.............
Idag har jag å moa igen till birsta city för inshoppning av tröja till henne. Hittade även ett par brills för halva rea jävla priset, bra skit.
Nu e iaf barna på tåget i tv´n står på hemma med en missnöjd babygymande Olivia som ska få krubba nu. LUGNT å STILLA. Bad har åxå ståt på dagsschemat, jävla härligt!

ska ta å tända nått ljus å släcka å mysa ner oss

so long ......

Kommentarer
Postat av: Anonym

Meennne va skönt me bad.
Ja hanna, du ska
se tomatarna, ja försöker att på ett diskret sätt, liksom plocka upp dom ur förpackningarna så dttdom iaf får stå framme utan at Danne tror j är galen som ställer upp tomgtari Nov, måste hitta på en bra anledning. Hmmmmmmmmmm..
Hoppas allt är bra me er.
HOJOJ

2007-11-12 @ 11:40:39
URL: http://johannamh.blogg.se
Postat av: Hanna

klart du inte behöver någon speciell anledning de e ju tomtar ju :-) stämning glädje å längtan e ju de som hör dessa till vilket åxå e tre positiva ting.

2007-11-13 @ 07:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0