Bil städning orange öra å snygg sate till sambo

Sitter just nu i skrivande stund med halva min övre lekamen helt orange, japp hårfärgning. P min kärlek tack för hjälpen att få en hel flaska i örat å pannan :-) haha nä skojja duktig å användbar precis som peran.
Dagen idag har varit en bra sådan, får i ganska tidig timme till Birsta å införskaffade pressent till mamma, 50 har hon ju hunne blitt samt hårfärgen, dreads ringar, en pressent till Petter från Peter, längtar till imogon då mamma pappa å Peppe kommer, höll på å glömma gardiner till köket YES äntligen. 

image128
Snygg goding synd på strumporna där


Efter tiden i vårt mecka begav vi oss hem svidade om från shopping kläderna till bilstädar outfiten.Japp nu ska pick jävla upen veck. Den e i stort sätt såld å därav den väl behövande städningen av denna, fy fan va äcklig den va, hundhår i den? Nä ett helt hundspann kan man kalla det.
image129
Trött å less Hanna å Olivia efter städning av bilskrället
image130
Förevigad Peter i dammsugaraction, förevigad på flersätt än foto, säger bara clone a willy....



Hur som helst blev det fint i den, bara utvändiga duschen som fattas för den. Efter garagelivet begav vi oss till Lappen med ett stopp på Coop för att inhandla lite till kylskåpet. Tack igen snälla, mockat å fint, bara sedvanliga kvällsstylingen på pållen som återstod till oss. Så hem igen efter detta å färgen i som jag sutte med (tog en hemlig paus i skrivandet å sköljde ur skiten) 

Ja jag har blive dålig på bloggandet på slutet men ska bättre migmen inte ikväll för nu ger jag upp, orkar inte mera nu.

Hej då puss å kram bye bye mvh tjingeling..........




 

Kommentarer
Postat av: Maria

Psst du kan få komma hit o städa saaben med ;-)

2008-02-03 @ 10:58:45
URL: http://www.denlillafamiljen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0