Helgen har varit...

Söndagen spenderades på isen utanför vårt hem, packade ner rillorna å iväg. Ganska kul trots att varken målburar eller sarg fanns att tillgå.
Peters "ont i fötterskär" å "tacklingskåtheten hos Martin var på topp ja då kan det sliuta hur som helst....nä då Martin hade inget  någon vurpa å göra men isen besöktes ändå.

image145





image148
Pappa kolla hur mamma gör om du vill hålla dig på benen....


image146
Oupps Hur mamma gör var det......
image147
Moa tyckte skridskorna var felande hmmm

Efter skridskoåkningen bar det av i buss till Birsta där dubbla varv på IKEA gjordes, kikade på sängbord å fann dom vi skulle ha, men då barna hade endel packning med sig fick vi inte med dessa nu för vi tog bussen till templet. Så efter en lunch middag tog vi å kikade på klockan, SHIT nu var de brått måste finna en buss så vi hinner till tåget för de gå om en timme, vänta vänta vänta ingen buss förän i sista sekunden, ja för å göra historian kort så lyckades barna komma med tåget å vi fann en uss tillbaka på IKEA för ett tredje varv, nu var plånboken å vagnen redo för sängborden, trodde vi, NÄ vagnen var för smal. helsikes skit å. Ja blir till å spänna musklerna å bära, hur som gick även detta bra, så hem montera å ja de blev lite pryttlar över denna gång å efter monteringen, jag kan faktiskt öppna reservdels ikea här hemma, pluggar, skruvar å fan vet vad blir över jämt, bättre än att de ska fattas ifs. Hur som har hemmet fått en liten uppfräschning denna helg, men mkt saknas i inredarväg, men det hinns nog med tiden.

Hej så länge från mig nu ska jag iväg, bye bye POK

image149


Kommentarer
Postat av: Johana

Ååååå, nu är hon i sitt esse fröken segersten:) duuutttii kicka:)

2008-02-19 @ 00:15:02
Postat av: mary

ja du... hur ska jag lyckas få med mej johannes på ikea????? den blir nåt att bita i haha...

2008-02-21 @ 16:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0